Met groot genoegen willen wij aankondigen dat eind 2016 Veth Automotive samen met VB-Airsuspension een samenwerking is aangegaan met Condor Media. Condor Media bestaande uit Roeland, Tammo en Bas zijn momenteel voor het eerst als persgroep naar de Dakar Rally in Zuid-Amerika.

De samenwerking is ontstaan door onze affiniteit met de Dakar Rally. Veth organiseert al een aantal jaar, in samenwerking met VB-Airsuspension, de zeer succesvolle Dutch Dakar Experience. Graag willen wij de editie van 2017 vanuit Nederland toch van dichtbij beleven. In Condor Media hebben wij hiervoor de juiste partner gevonden. Zij verzorgen een dagelijks verslag van alle gebeurtenissen, aangevuld met de mooiste foto’s. Via de speciaal hiervoor ontwerpen app bent u dagelijks volledig op de hoogte van Dakar 2017. Verderop in deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de app.

Om Condor Media te helpen bij haar reis door de woestijn hebben wij het Dakar voertuig van alle gemakken voorzien. Zo hebben wij het gehele voertuig ingericht en voorzien van alle gewenste opbergmogelijkheden, zodat alle spullen van het team gemakkelijk mee kunnen tijdens de reis.

condormedia-dakar

condormedia-dakar1

Condor Media Dakar App

Dakar-app