Webshop

Ga naar 4x4products.shop

Hardtops

De hardtop is geschikt voor niet verlengde pick-ups en biedt een verscheidenheid aan toepassingen in zowel het bedrijfsleven als voor vrijetijdsgebruik. De hoogwaardige hardtop zorgt voor een elegante verschijning in combinatie met uw pick-up. De hardtop biedt de mogelijkheid om ladingen veilig te vervoeren en goed te beschermen. Wanneer u zich afvraagt of een hardtop geschikt is voor uw pick-up, kunt u contact vrijblijvend opnemen met onze verkoopafdeling.

Bekijk de mogelijkheden van hardtops voor uw pick-up op de website van 4x4products.shop

Containers

Veth Automotive heeft voor de verlengde pick-ups een speciale gesloten container ontwikkeld die voldoet aan de BPM-wetgeving. Wanneer er een gesloten container wordt geplaatst op de laadruimte van een verlengde pick-up, dient deze te voldoen aan diverse fiscale eisen. Wanneer er niet aan deze eisen wordt voldaan, is het voertuig BPM-plichtig. Onderstaand kunt u de fiscale eisen aan een container lezen. Daarnaast ziet u de specificaties en de mogelijkheden van een container.

De fiscale eisen die aan de container worden gesteld zijn:

 • De container moet geheel afsluitbaar zijn. Dat wil zeggen dat deze achter de laadklep van de auto nog een eigen klep of deur moet hebben.
 • De container mag geen zijruiten hebben.
 • In de container moet minimaal de helft van het laadvermogen van de auto aan lading kunnen worden vervoerd.
 • De container moet eenvoudig afzetbaar zijn, bijvoorbeeld met een heftruck.
 • Een elektrische verbinding met een stekkeraansluiting is toegestaan.

Specificaties en mogelijkheden container:

 • De container is leverbaar in de kleur van de carrosserie.
 • De container is verkrijgbaar met luiken aan de zijkant.
 • Door middel van de heftruck gaten, is de container gemakkelijk te plaatsen en af te nemen.
 • Het slot van de achterruit kan geschakeld worden met de centrale deurvergrendeling.
 • De container moet eenvoudig afzetbaar zijn, bijvoorbeeld met een heftruck.

Tonneaucover

De tonneaucover is een cover die ontworpen is om jouw laadbak veilig, droog en schoon te houden. De cover is gemaakt van duurzaam aluminium traanplaat en heeft een laadvermogen van maximaal 100 kg. De tonneaucover wordt met een scharniersysteem geplaatst waardoor de deksel snel en gemakkelijk kan worden verwijderd zonder gebruik te maken van gereedschap. De cover sluit aan op de laadbak waardoor de lading veilig vervoerd kan worden.

Bekijk de mogelijkheden voor een tonneaucover op uw pick-up op de website van 4x4products.shop

Roll covers

De roll cover van Mountain Top is een zeer functionele en goed uitziende laadbakbescherming. Een roll cover heeft meerdere vergrendelingsposities en kan gemakkelijk met een trekstang worden bediend. Daarbij is het mogelijk om als gebruiker de snelheid aan te passen voor het openen en sluiten van de rollcover. Met behulp van klemmen wordt de rollcover stevig bevestigd aan de laadbak van de pick-up, waardoor de laadbak droog en schoon blijft.

Voor de roll cover van Mountain Top zijn verschillende productopties verkrijgbaar:

 1. Beschikbaar met zilveren lamellen
 2. Beschikbaar met zwarte lamellen
 3. Beschikbaar voor voertuigen waarbij de achterklep niet afgesloten kan worden

Naast de standaard roll covers van Mountain Top, welke gemaakt zijn van lichtgewicht aluminium lamellen, is er ook een soft roll cover beschikbaar. Deze is niet gemaakt van aluminium lamellen maar van zwart vinyl dat bevestigd wordt door middel van Velcro.

Kijk voor de mogelijkheden voor uw pick-up op de website van 4x4products.

Side bars en styling bars

Sidebars van hoogwaardig RVS geven uw pick-up een stoere, betrouwbare look en hebben een belangrijke beschermfunctie. Daarnaast zijn er sidebars beschikbaar met een opstaprand wat het in- en uitstappen van uw voertuig vergemakkelijkt.

De styling bar is een gepolijste roestvrij stalen beugel die een stoer uiterlijk aan jouw voertuig geeft. De styling bar is eenvoudig te plaatsen op de pick-up laadrand, waardoor er geen kostbare ruimte van de laadbak verloren gaat.

Kijk op 4x4products.shop voor de mogelijkheden voor sidebars en stylingbars voor uw pick-up.

Laadbakbescherming

Het kan erg nuttig zijn om in de laadbak van uw pick-up extra bescherming aan te brengen. Wanneer u vaak en/of veel goederen vervoerd met uw pick-up kan het handig zijn om uw laadbak extra te beschermen tegen beschadigingen. Het is mogelijk om uw laadbak te beschermen door het aanbrengen van bijvoorbeeld een coating, een houten bodem of een volledige bekleding van aluminium traanplaat.