Chassis aanpassingen

Is uw voertuig af fabriek niet leverbaar in uw gewenste uitvoering? Wij passen deze geheel naar wens aan!

Veth Automotive verzorgt chassis aanpassingen tot carrosserie-varianten die af-fabriek niet leverbaar zijn. Voorbeelden hiervan zijn een volledig elektrische pick-up in open laadbak- en veegvuiluitvoering, wielbasis verlengingen van pick-ups en open laadbak varianten voor kleine bestelwagens.

Nissan e-NV200 Pick-up

Zero-emission is het toverwoord als het gaat om de naleving van de steeds strenger wordende milieueisen. Met de komst van de Nissan e-NV200 heeft Nissan voor dit type bestelauto’s als eerste een absolute troef in de markt gezet. De kleinste bestelauto van Nissan is de ideale partner voor diegenen die een compleet  elektrische bedrijfswagen zoeken. De benzine- of dieseluitvoering van de e-NV200 kan ook worden van dezelfde chassis aanpassingen.

Wij bieden de mogelijkheid om de Nissen e-NV200 en NV200 te leveren als pick-up uitvoering. Door de compacte afmetingen en de praktische laadbak is de (e-)NV200 een ideale auto voor bijvoorbeeld hoveniers, gemeenten en reinigingsdiensten. De pick-up is leverbaar in vier verschillende basisuitvoeringen, deze verschillende basisuitvoeringen staan verder op de pagina beschreven. Daarnaast zijn er diverse opties leverbaar. Zo kan de pick-up uitgerust worden met palenrekken, gereedschapskisten, optische signalering en laadbakcoating.

Informatiefolder Nissan e-NV200

Nissan e-NV200 pick-up basis

Het is mogelijk om uw Nissan e-NV200 gesloten bestelwagen aan te passen tot pick-up. Hierbij wordt de cabine voorzien van een ABS achterwand met achterruit, de wielkasten worden afgewerkt met ABS panelen en de vloer wordt voorzien van een afwerking met aluminium traanplaat. Aan de achterzijde worden nieuwe LED verlichtingsunits gemonteerd waarbij tussen de nieuwe aangebrachte verlichtingsunits een achterbord geplaatst wordt met daarop kentekenverlichting.

Nissan e-NV200 pick-up open laadbak

Voor het vervoeren van meer lading is het mogelijk om een open laadbak op te bouwen op de Nissan e-NV200 Basis Pick-up. De open laadbak wordt voorzien van een houten laadvloer en daarbij behorend hang- en sluitwerk. De laadbak heeft een uitwendige afmeting van 2000 mm (L) x 1755 mm (B). De inwendige afmeting is 1950 mm (L) x 1700 (B) mm. Het zij- en achterbord van de laadbak is van aluminium en is 300 mm hoog en het kopschot heeft een hoogte van 400 mm.

Nissan e-NV200 pick-up kipper

De Nissan e-NV200 pick-up kipper is een upgrade van de pick-up met open laadbak. Bij de e-NV200 kipper kan namelijk de gehele open laadbak met behulp van een elektrisch of hydraulisch systeem achterover gekipt worden. Ook bij deze uitvoering is de open laadbak voorzien van een houten laadvloer en bijbehorend hang- en sluitwerk. Het grondraam bestaat uit een vast en kippend gedeelte met doorsmeerbare scharnierpunten. De kiphoek bedraagt ca. 45 graden en is makkelijk te bedienen met een afstandsbediening.

Nissan e-NV200 pick-up veegvuil

De veegvuil uitvoering van de e-NV200 is uitermate geschikt voor steden in gemeentes waar de milieuzones gelden. De opbouw is zeer licht in gewicht en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en krasvaste materialen. De inwendige hoogte van de veegvuil opbouw bedraagt 950 mm. De container heeft linksvoor en rechtsachter een schuifluik. De opbouw is voorzien van een vlakke laadvloer waardoor het vuil makkelijk naar buiten kan worden gekipt. Onder de laadbak zit een extra vak voor het opbergen van bijvoorbeeld gereedschap.