Veth Automotive Duiven personenbussen en rolstoelvervoer

Personenvervoer

Wij passen uw bestelwagen aan tot een personenbus of rolstoelvervoer met een flexibele inrichting!

Veel taxibedrijven en instellingen in de verzorgingssector hebben ervaring met door Veth ingerichte bestelwagens die geschikt zijn gemaakt voor personenvervoer. Dit betreft bestelwagens die gericht zijn op personenvervoer of rolstoelvervoer. Kwaliteit, veiligheid en gebruikersgemak zijn ook voor Veth cruciaal bij het gebruik van deze oplossingen. De door Veth ingerichte personenbus of rolstoelbus aan de geldende Europese wetgeving.

De basis voor alle inrichtingen is een lichtgewicht vloer, waarop alle toepassingen die gewenst zijn gemonteerd kunnen worden. Veth kan voertuigen van alle merken en modellen in zijn geheel of gedeeltelijk inrichten met de systeemvloer. Door middel van deze vloer biedt Veth u de mogelijkheid om uw voertuig optimaal in te richten voor personenvervoer. Het voertuig kan voorzien worden van diverse leverbare stoelen die via Europese normen zijn getest. De stoelen bieden veel zitcomfort en zijn voorzien van diverse functionele opties. Het is mogelijk om het voertuig flexibel in te richten met de stoelen, geheel naar eigen wens. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Vastzetsystemen rolstoelgebruikers

Veth levert vastzetsystemen die zijn getest conform de eisen die vermeld staan in de ISO 10542 norm. Deze norm is vertaald in Europese wetgeving welke de basis vormt voor de regels die staan beschreven in de code VVR van het KBOH. De producten die Veth levert zijn behalve veilig ook eenvoudig en praktisch in het gebruik voor rolstoelinzittende en begeleider. De vastzetsystemen kunnen op elke plaats in het voertuig bevestigd worden en zijn geschikt voor vrijwel alle gangbare rolstoelen.

Oprij-inrichtingen en extra aanpassingen

De diverse oprij-inrichtingen, zoals een rolstoellift of een oprijplateau zorgen voor een snelle, veilige en comfortabele entree van de rolstoelgebruiker in de auto. De inrichting en afwerking van de auto kan op velerlei manieren gebeuren. Diverse aanpassingen zoals bijvoorbeeld extra verlichting, isolatie of een verzorgingstafel zijn naar klantwens te realiseren. Alle geplaatste inrichtingscomponenten zoals stoelen, hemel, zijwanden en vloer worden afgewerkt met praktische bekledingsmaterialen. Veth verzorgt ook RDW- en Laadklep Periodieke Keuringen.

Rolstoel dubbel cabine

Een variant op de algemeen bekende dubbel cabine is de uitvoering waarbij het tussenschot mag worden weggelaten vanwege het vervoer van een rolstoel gebonden passagier of berijder. Slechts een lijn markeert de plaats van het denkbeeldige tussenschot. Veth bouwt dubbele cabines waarbij op een eenvoudige en relatief goedkope manier bestelwagens zijn aan te passen voor het vervoer van één of twee rolstoelen en één of meerdere passagiers. De laadruimte van de auto mag gebruikt blijven worden voor het vervoer van bijvoorbeeld bagage of huisdieren.