Bedrijfswageninrichtingen

Efficiënt werken op locatie met bedrijfswageninrichtingen, die wij geheel naar uw wens inrichten!

U weet zelf als geen ander wat voor soort bedrijfswageninrichting u nodig heeft om uw werk zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk uit te voeren. Een compleet naar uw eigen wens ingerichte bedrijfswagen kan hier goed aan bijdragen. Met ons ruime assortiment is voor iedere bedrijfswagen een effectieve en duurzame bedrijfswageninrichting beschikbaar. Onze specialisten denken graag met u mee over de wijze hoe uw bedrijfswagen optimaal kan worden ingericht, zodat u hier de maximale voordelen uit kunt halen.

Voor onze bedrijfswageninrichtingen maken wij gebruik van het Bott inrichtingssysteem. Met de inrichtingssystemen van Bott is het mogelijk om uw  bedrijfswagen geheel naar uw wens in te richten. Wanneer de inrichtingssystemen van Bott niet volledig aan uw wensen kunnen voldoen, is het bij Veth Automotive mogelijk om een custom made inrichting in uw bedrijfswagen in te richten. Onze medewerkers adviseren u hier graag bij.

Naast het voorzien van een bedrijfswageninrichting kunt u bij Veth Automotive ook terecht voor elektra-aanpassingen, optische signalering, akoestische signalering en striping. Neem contact op met onze werknemers om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

3D visualisatie

Als u uw bedrijfswagen wilt laten inrichten door Veth Automotive zal er een inrichtingsvoorstel worden opgesteld. Het inrichtingsvoorstel bestaat naast een duidelijke en nette offerte, ook uit verschillende 3D-tekeningen. Aan de hand van de 3D-tekeningen krijgt u een duidelijk beeld van hoe de inrichting in uw bedrijfswagen eruit komt te zien, en welke mogelijkheden dit met zich meebrengt.