Imperialen

Uw bedrijfswagen multifunctioneel gebruiken? Probeer dan de imperialen van Roofpacker.

Verhoog de multifunctionaliteit van uw bedrijfswagen met een Roofpacker imperiaal. Door de dakconstructie op uw voertuig heeft u de mogelijkheid om een grote diversiteit aan goederen te vervoeren. De imperialen zijn beschikbaar in verschillende materialen en vormen. Roofpacker biedt een compleet assortiment imperialen aan van verzinkt staal, fraai RVS of lichtgewicht aluminium. Daarnaast is het mogelijk om naast een standaard imperiaal te kiezen voor een werkplateau of 4×4 systeem.

Bij het ontwerp van de Roofpacker imperialen en wordt rekening gehouden met alle eisen die u als gebruiker heeft. Functionaliteit, veiligheid en vormgeving staan hierbij centraal. Een Roofpacker imperiaal is ieder in zijn soort een kwaliteitsproduct gemaakt door specialisten. De imperialen worden op maat gemaakt op basis van uw wensen en het voertuig waarvoor het imperiaal bedoelt is.

Sterk en veilig

Een imperiaal krijgt veel te verduren. Daarom zijn de Roofpacker producten speciaal ontworpen tot een sterke en veilige constructie.

Voordelen op een rij

– Eenvoudige montage
– Lange levensduur
– Sterke en stabiele constructie
– Uitstekende mogelijkheden tot vastbinden
– Aansprekend design, passend bij de moderne bedrijfswagen
– Gemaakt van duurzame materialen
– Alle materialen zijn recyclebaar
– Fluisterstil: extra comfort door anti-windruiswikkel aan voorzijde
– Roest, krassen en slijtageschade zijn verleden tijd
– Pasklaar: elk imperiaal speciaal ontworpen voor één type bedrijfsauto

Stalen imperiaal

  • Sterk en robuust

  • Moderne uitstraling en vormgeving

  • Corrosiebestendig

imperialen en glasrestelen Veth Automotive

Aluminium imperiaal

  • Laag gewicht (RVS en Aluminium)

  • Voorzien van een kogel gelagerde ladderrol

  • Dwarsliggers voorzien van antislip profiel

imperialen en glasrestelen Veth Automotive

RVS imperiaal

  • Sterk en robuust

  • Laag in gewicht

  • Standaard RVS corrosiebestendig

imperialen en glasrestelen Veth Automotive

Pick-up imperialen

Wij bieden naast de standaard imperialen ook een variant aan die geschikt is voor op uw pick-up. Imperialen voor pick-up’s worden vaak in speciale toepassingen gebruikt. Zo is het mogelijk om op een imperiaal op een polyester hardtop te monteren. Om een goed draagvermogen te garanderen wordt aan de binnenzijde van de hardtop een hulpframe geplaatst. Heeft u specifieke wensen? Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

imperialen en glasrestelen Veth Automotive

Werkplateau

Een werkplateau is een imperiaal met vloer- en valbescherming, waarop u gemakkelijk en veilig kan werken. De hekwerken van het werkplateau kunnen in- en uitgeklapt worden. Zo kan er een veilige omheining gecreëerd worden wanneer u op het werkplateau staat. De imperiaal wordt volgens de VCA richtlijnen gemaakt. Het werkplateau wordt op basis van een stalen imperiaal gemaakt.

imperialen en glasrestelen Veth Automotive