Veth Automotive Duiven pick-up verlengingen

Pick-up verlengingen

Uw pick-up met een verlengde laadbak, zodat u meer en langere lading mee kan nemen? Bekijk hier onze mogelijkheden!

Wij hebben in onze historie al vele pick-up verlengingen mogen uitvoeren, zo bieden wij onder andere verlengde chassis en laadbakken aan. Door de continue ontwikkeling van varianten op pick-ups die af fabriek niet leverbaar zijn, is het mogelijk om invulling te geven aan iedere specifieke wens als het gaat om het verlengen of aanpassen van uw pick-up. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het op de Nederlandse markt vanuit fiscaal oogpunt vaak aantrekkelijk is om uw pick-up te verlengen of aan te passen.

Momenteel voeren wij verlengingen uit voor de Isuzu D-Max, de Nissan Navara/NP300 en de Volkswagen Amarok. Voor de standaard en de verlengde pick-ups bieden wij een breed scala aan pick-up accessoires aan.

Volkswagen Amarok DC XL – XXL

Bij de Volkswagen Amarok is het mogelijk de Double Cab aan te passen naar een Long Wheelbase Version. Met het verlengen van de auto wordt de mogelijkheid gecreëerd om meer en langere lading mee te nemen. U heeft hierbij de keuze uit de XL of XXL verlenging van de pick-up. Bij de Volkswagen Amarok XL wordt de chassis en de laadbak met 310 mm verlengd en bij de Volkswagen Amarok XXL met 650 mm.

Door het toepassen van de verlenging wordt het mogelijk om de pick-up als een volwaardig terreinvoertuig tijdens speciale doeleinden in te zetten. Hierbij kan u denken aan een ambulances, reinigingsvoertuigen, camper-opbouw, kippers en nog veel meer.

Folder Volkswagen Amarok dubbel Cabine XL – XXL

Volkswagen Amarok XL + 310mm

Volkswagen Amarok XXL + 650mm

Nissan Navara DC XL + 340mm

Naast de verlenging van het chassis en de laadbak van 340 mm wordt het dak van de Nissan Navara NP300 DC verhoogd. Dit is nodig om te voldoen aan de fiscale eisen die in Nederland gelden. De verlengde Nissan Navara NP300 is uitermate geschikt om in te zetten als volwaardig terreinvoertuig bij speciale doeleinden.

Leaflet Nissan Navara dubbel cabine XL

Isuzu D-max DC XL + 330mm

Veth Automotive biedt de mogelijkheid om de Isuzu D-Max Double Cab aan te passen naar een Long Wheelbase Version. Met het verlengen van de auto wordt de mogelijkheid gecreëerd om meer en langere lading te vervoeren. Dit maakt de Isuzu D-Max DC XL tevens geschikt als terreinvoertuig voor speciale doeleinden.

Leaflet Isuzu D-Max dubbel cabine XL

Naast een pick-up verlenging is het ook mogelijk bij Veth Autmotive om uw pick-up te voorzien van verschillende accessoires. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding

Pick-up accessoires en toebehoren van 4x4products.shop

Het verlengen van de pick-up is niet de enige toepassing. Klik op onderstaande afbeelding om meer mogelijke toepassingen van pick-ups te zien.

Pick-up toepassingen Veth Automotive