Veth Automotive Duiven dubbel cabine

Dubbele cabine

De Dubbel Cabine (DC) is een optimale en veelal fiscaal aantrekkelijke oplossing voor het efficiënt vervoeren van personen en lading.

De dubbele cabine, ook wel afgekort tot DC, is een optimale en veelal fiscaal aantrekkelijke oplossing voor het efficiënt vervoeren van personen en lading. Bij de dubbele cabines staan veiligheid en comfort centraal. Een dubbele cabine is leverbaar voor vrijwel ieder merk en type bestelwagen in diverse varianten, van eenvoudig tot luxe. De dubbele cabines zijn uitgevoerd met in ABS uitgevoerde separatiewanden en de banken zijn voorzien van 3-punts veiligheidsgordels en verstelbare hoofdsteunen.

Veth Automotive levert en monteert dubbel cabines van Snoeks Automotive. Voor de montage hiervan worden de de medewerkers van Veth Automotive speciaal getraind en opgeleid. De producten van Snoeks staan voor design, kwaliteit, veiligheid en zijn beschikbaar voor bijna alle soorten bedrijfswagens. Neem voor de mogelijkheden contact ons met onze verkoopafdeling.

Naast de extra zitplaatsen die een dubbele cabine oplevert is het veelal ook een fiscaal aantrekkelijke optie voor het efficiënt vervoeren van personen en lading. U hoeft namelijk geen BPM-heffing te betalen bij aanschaf van de auto en betaald een lager tarief wegenbelasting dan bij een bedrijfswagen die niet beschikt over een dubbele cabine.