Laadruimte betimmering

Laadruimte betimmeringen op maat!

Het plaatsen van wand- en vloerbetimmering, het plaatsen of verplaatsen van een tussenschot, dubbele vloeren, ladesystemen en kastopstellingen zijn slechts een kleine greep uit wat wij aanbieden als het gaat om laadruimte betimmeringen. U beschermt zo uw bedrijfswagen, uw vracht en gereedschap tegen beschadigingen bij het gebruik en het vervoer. De inrichtingen van uw bedrijfswagen kunnen geheel naar uw eigen wens op maat gemaakt worden, waarmee wij een oplossing kunnen bieden voor elk probleem of wens. De laadruimte betimmeringen van Veth Automotive kenmerken zich door de hoge kwaliteit van materialen en de strakke afwerking.

De basisoplossing voor bedrijfswagens bestaat uit vloerplaten en wandbekleding. Dit kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld kastopstellingen en ladesystemen. Wij hebben veel ervaring als het gaat om het plaatsen van dubbele vloeren, wandbekleding en diverse kastopstellingen. Door de jaren heen hebben wij voor veel grote en verschillende partijen soortgelijke oplossingen mogen aanbieden. Graag bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze doorontwikkelde systemen op het gebied van laadruimte betimmeringen.

Heeft u specifieke wensen? Alles is mogelijk. Vraag gerust onze specialisten om mee te denken over een inrichtingsvoorstel op maat.