Volgende week van 22 september tot en met 29 september 2016 is Veth weer vertegenwoordigd op de IAA in Hannover. Op de stand van Volkswagen presenteren wij de door ons verlengde Volkswagen Amarok XXL. De Volkswagen Amarok XXL is verlengd met 650 mm en is uitgerust met een PU-coating. Door de verlenging is het mogelijk om meer en een langere lading mee te nemen. Daarbij wordt het voertuig geschikt voor speciale doeleinden zoals; ambulances, reinigingsvoertuigen en kippers.

Daarnaast hebben wij dit jaar nog een stand op de IAA, in samenwerking met TTI Partners B.V.. Hier wordt onze eigen verlengde Volkswagen Amarok XL met TACTIC gepresenteerd. De TACTIC is een mobiel, variabel verkeersinformatiesysteem dat bestaat uit een informatiedisplay gecombineerd met een geïntegreerde optische signalering. Voor meer informatie over de TACTIC klik hier.

Wij verwelkomen u graag op de stand van Volkswagen in hal 12 en/of op het buitenterrein. Of we zien u graag bij onze stand in samenwerking met TTI Partners in hal 23 stand C28.

 

Volkswagen Amarok Tactic