Beste bezoeker,

Leuk dat u ons nieuwsoverzicht bekijkt. In dit nieuwsoverzicht laten we een aantal video’s zien waarin u ons productopbouw kunt bewonderen.  ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’.

Een film vanuit Auto Indumij

Voor Auto Indumij hebben wij drie Renault Kangoo Maxi Z.E. mogen ombouwen tot Pick-up. Deze drie Kangoo’s zijn voor de Firma Krinkels bestemd. Hiervan zijn er twee tot veegvuil en een tot kiepende open laadbak omgebouwd.

 

De Verlengde Pick-up

Een Pick-up, bijvoorbeeld een Volkswagen Amarok, wordt in Nederland verlengt om aan de fiscale eisen te voldoen. Maar een verlenging brengt nog meer voordelen met zich mee. Pat Callinan’s, van Pat Callinan’s 4X4 Adventures, legt aan de hand van onderstaande video deze voordelen uit. In deze video ziet u een Amarok opbouw die door Adaptive Manufacturing is gebouwd. Adaptive Manufacturing is onze inbouwpartner uit Australië die niet alleen het chassis verlengt maar het voertuig ook van een prachtige opbouw voorziet.

 

Mocht u na het zien van deze video’s nog vragen hebben over een van onze producten dan kun u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.