Naast de bestaande pick-up varianten van de Nissan e-NV200 komt Veth Automotive een nieuwe opbouw voor de e-NV200 ontwikkeld; het container concept. Het container concept op de Nissan e-NV200 is bij uitstek geschikt voor emissieloze last mile delivery. Het last mile delivery container concept biedt vele mogelijkheden omtrent het transport en de bezorging van goederen in gebieden waar steeds strengere restricties op het gebied van uitstoot gelden.

De container opbouw is standaard voorzien van schuifdeuren en een rolluik aan de zijkanten van de box. Aan de achterzijde is de box voorzien van 2 openslaande deuren. In de box is  ruimte voor 2 euro-pallets en de box is naar wens in te delen zodat deze te gebruiken is voor het vervoer van de meest uiteenlopende goederen. Het is mogelijk om de box met een vorklift van het voertuig af te tillen. De afmetingen van de container zijn 2100mm lang, 1200mm hoog en 1760mm breed.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze nieuwe variant van de Nissan e-NV200? Wij willen u graag informeren over alle specificaties en mogelijkheden van deze opbouw.