Komende week staat in het teken van de BedrijfsautoRAI 2015; van 20 t/m 24 oktober zal de grootste nationale vakbeurs voor professionals in wegtransport en logistieke dienstverlening weer plaats vinden. Uiteraard zal Veth Automotive hier ook weer aanwezig zijn.

Op onze stand presenteren wij u twee bijzondere  door Veth Automotive aangepaste voertuigen;
De  Volkswagen Amarok Dubbele  Cabine XL in de voor Nederland unieke  “Canyon” uitvoering  en de volledig elektrische Nissan e-NV200 in Pick-up veegvuil-uitvoering.

Veth Automotive verlengt de Volkswagen Amarok Pick-Up tot de XL (+31cm) of  XXL (+65cm) uitvoering, waarmee de auto aan de fiscale eisen voor grijs kenteken voldoet. Het voertuig is door de verlengde laadbak bijzonder goed inzetbaar voor vele werkzaamheden, maar kan ook worden gebruikt als basis voor bijvoorbeeld de ombouw naar ambulance of kipper.

De e-NV200 is de 100% elektrische bestelauto van Nissan waar door Veth Automotive een unieke Pick-Up versie van gemaakt wordt.
De Nissan e-NV200 Pick-Up wordt geleverd in vier basismodellen:
* Pick-Up Basic: open laadbak met vaste zijwanden en achterklep;
* Pick-Up Open laadbak: open laadbak met aluminium zijborden, die zowel aan beide zijkanten als de  achterzijde geopend kunnen worden;
* Pick-Up Kipper: kippende platte open laadbak met aluminium zijborden;
* Pick-Up Veegvuil: kippende veegvuilopbouw in lichtgewicht kunststof.

Uiteraard zijn dit slechts twee producten uit ons uitgebreide gamma aan bedrijfswagenaanpassingen. Wij informeren u graag over alle ombouwmogelijkheden voor bedrijfswagens tot 5 ton GVW.

U vindt onze producten verder nog op de volgende stands:
03.212 Volkswagen Nederland: Volkswagen Amarok XL
03.224 Fiat Professional: 2x Fiat Doblo met Bott Vario inrichting
03.210 Nissan Nederland: Nissan NV200 met Bott Vario inrichting

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom dan naar onze stand 01.131 op de RAI in Amsterdam.

Klik hier om naar de site van de BedrijfsautoRAI 2015 te gaan.

DSC_0321 DSC_0325 DSC_0036